Japanse auto’s

Alle Japanse automerken

De Japanse auto industrie heeft ons een aantal goede en zeer kwalitatieve auto’s opgeleverd. De overname van Japanse automerken over de hele wereld begin rond de jaren zestig. Daarvoor hadden ze wel enkele pogingen gedaan maar zonder succes. Na deze pogingen van Japan om de auto branche over te nemen in de westerse wereld hebben ze het eens compleet anders geprobeerd.

Ze begonnen met het ontwerpen van compleet verschillende ontwerpen van auto’s dan we in Europa in die tijd gewend waren. Ze wilden proberen een auto op de markt te brengen die anders was dan de andere auto’s die al op de markt verkrijgbaar waren. Op deze manier is het Japan gelukt om succesvol de Europese automarkt over te nemen.

Japanse Automerken

Japanse Automerken

Binnenkort zullen de Japanse autofabrikanten meer auto’s maken dan nu de topleiders van de automarkt, zoals Duitsland, ItaliĆ« en Amerika. Het bekende Japanse automerk Toyota bijvoorbeeld maakt nu al meer auto’s dan BMW en Ford. De Japanners zijn nu al bezig om auto’s te maken die meer verschillen en beter zijn dan de huidige auto’s. Ze zijn zelfs bezig met het maken van robot auto’s. Hieronder vindt je een lijst met enkele populaire Japanse automerken en de geschiedenis.

Japanse automerken lijst

Acura

acura logo

acura logo

Daihatsu

daihatsu logo

daihatsu logo

Honda

honda logo

honda logo

Lexus

lexus logo

lexus logo

Mazda

mazda logo

mazda logo

Mitsubisi

mitsubishi logo

mitsubishi logo

Nissan

nissan-logo

Subaru

subaru logo

subaru logo

Suzuki

suzuki logo

suzuki logo

Toyota

toyota logo

toyota logo